Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vakkyn kokous Muistio 22.3.2012

Läsnä:

Johanna Leppäaho

Satu Arokari

Mila Uysal

Eija Hyvärinen

 

 

1

Ekaluokkalaisten info

Johanna uusii flyer-tyylisen esitteen, jonka tarkoituksena heti ensimmäiseltä luokalta lähtien aktivoida vanhempiaa mukaan Vakkyn toimintaan. Flyeria voisi jakaa mahdolllisesti myös päiväkotien kautta. Meritähdestä tulee syksyllä kouluun 18 uutta ekaluokkalaista. Mila voisi hoitaa esitteen Porslahdentien päiväkotiin. Postin kautta lähtee koululta "kutsu kouluun", samaan postitukseen voisi lisätä myös Vakkyn toiminnasta kertovan flyerin.

 

2

Mahdollisia aikatauluja syksyn vanhempainiltaan ja Vakkyn kokoukselle

Syksyllä koko koulun vanhempainilta mahdollisesti 23.8. Vakkyn syksyn ensimmäinen kokous mahdollisesti torstaina 30.8. klo 18 opettajainhuoneessa. Päivämäärät vahvistuvat myöhemmin.

 

3 Juhlia ja juhlien ajankohtia

Vuosaaren ala-aste täyttää tänä vuonna vuosia. Vuosaari-säätiö tukee koulun 40-vuotisjuhlaa, josta

on tarkoitus tehdä koko Vuosaaren päivä. Esityksiä nonstop esim. koululaisten muotia, oppikirjoja ja historiallisia katsauksia. Tänä keväänä toteutettavasta design-viikosta voidaan tuoda palasia myös syksyn juhlaan. Markkinat voisivat olla juhlanpäivän yhteydessä ja osittain auki jo heti aamulla. Sukkulajuoksut ja muut toteutettaisiin heti aamusta klo 9 - 10.

 

Suomen vanhempainliitto järjestää 14.9. valtakunnallisen kodin ja koulun päivän.

 

Rehtorit sopivat yhteinäiset loma-ajat Vuosaaren osalta. Vanhemille lähtee kysely haluavatko vanhemmat että on viikon vai kahden päivän syysloma. Syysloman pituudesta riippuu myös monenako lauantaina lapsilla on koulua ensi vuoden aikana.

 

4 Pullavuorot ja diskovuorot loppukaudeksi.

Kukaan ei ole ilmoittautunut halukkaaksi diskon järjestämiseen huhtikuussa. Myös pullavuoroja olisi vapaana vielä huhtikuussa ja toukokuussa. Tosin toukokuu on huono pullakuukausi muutoinkin. Johanna laittaa tietoja eteenpäin jos joku luokka haluaisi kerätä rahaa pullalla.

 

5 Kerhorahat

Rahoja oli jäämässä yli ja vkolla 18 on koululla kulttuuri- ja design-viikko. Vappuaattona on Talent-finaali. He ovat anomassa 100 euroa Talent-palkintoon. Päätettiin suhtautua anomukseen myönteisesti. Johanna tarkistaa vielä Vuokon kanssa Vakkyn tilin tilanteen ja tekee päätöksen sen mukaisesti lahjoituksen suuruudesta.

 

Kulttuuri- ja desing-viikon ohjelmassa mm. koulun oma Puggenheim-näyttely, eläviä patsaita, puisto, työpajoja, sightseeing in London. Luokat käyvät retkellä Krunikassa ja Senaatintorilla. Yksi opettajista on valmistunut Helsinki-oppaaksi ja hän toimii oppaana luokille. Perjantaina on ohjelmassa Päivä pop-tähtenä. Yhtenä päivänä ohjelmassa on kulttuurikahvila. Kahvilassa olisi myös live-musiikkia. Kuudennen luokan oppilaat voisivat vastata kahvilan toimintasuunnitelmasta, budjetista ja kahvilan pyörittämisestä ja kahvilassa tarjottavista tuotteista. Johanna voisi toimittaa vanhemmille Vakkyn kautta tarjottavien reseptit ja leipomisapupyynnön. Eli vanhemmat vastaisivat omalta osaltaan siitä, että kahvilassa on myytäviä tuotteita. Jos kahvilaan tarvitaan vanhempia työvoimaksi, Mila pääsee esim. 3.5. klo 11-13.


6B järjestää vaalit viimeisen viikon ruokalistasta yhdessä koulun keittiön kanssa.

 

6

Hymypatsaat

Kysytään Vuosaaren Lions Clubilta, jos he olisivat valmiit kustantamaan yhden patsaan/luokka. Seuraavassa kokouksessa käsitellään kukitus ja hymypatsaat.

 

7

Aluefoorumi

Seuraava aluefoorumi on 25.4. Suunnittelun alla energiajuomavastainen nettiadressi, jolla pystyttäisiin painostamaan Vuosaaren alueen kauppiaita, etteivät he myisi energiajuomia alaikäisille.

 

8 Hymyt -hanke Vuosaaressa

Hymyt -hankkeessa on mukana nuorten kanssa töitä tekevät hlöt. Ko. verkostossa mukana olevilta pyydetään nimet energiajuomavastaiseen adressiin.

 

©2019 Vanhempainyhdistys Vakky - suntuubi.com