Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

VAKKY RY EDUSTAJISTON KOKOUS

Aika17.1.2013 klo 17.30 - 19.00

Paikkakoulun opettajainhuone

LäsnäArokari Satu opettajien edustaja
Hirvikoski Vuokko 5B
Leppäaho Johanna5C
Hakkarainen Satu6D
Sjöblom Johanna6D
Uysal Mila5A
Pösö Päivi6A
Siniluoto Minna4C
Remes Silja1C
Sahlberg Paula1C
Juneja Ella3A

1. Kokouksen avaus
Puheenjohtaja Silja Remes avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

2 .Avoimien ovien kahvitus
Satu Arokari kertoi kahvitukseen ilmoittautuneista vapaaehtoisista ja
todettiin, että kahvitus saadaan hoidettua. Päätettiin, että Energia-juoma –adressin nimenkeräystä varten tuodaan kahvitukseen lomakkeet.

3. Disco 14.2.2013
Vakky pitää ystävänpäivä -discon klo 17.30 alkaen. Satu A uusii discolaput ja viestii tapahtumasta Wilman kautta. Sovittu työryhmä hoitaa kootusti discoon tarvittavat tuomiset. Satu selvittää, voisivatko kuudesluokkalaiset vetää illan kilpailut. Discon järjestelyistä vastaa Silja, Paula ja Johanna L.

4. Kerhorahahakemus
Hakemus on jätettävä helmikuun alkuun mennessä postiin. Opettajilta saadaan tiedot suunnitelluista kerhoista 25.1.13 mennessä, Satu lähettää tiedot näistä Siljalle ja edelliset ja nykyiset puheenjohtaja ja rahastonhoitaja hoitavat hakemuksen täyttämisen yhdessä.

5. Pulla- ja discovuorot
Todettiin, että loppukevään vuorot ovat ok. Huhtikuun pullavuoro on vielä vapaa, discovuorot kaikki varattu.

6. Tilinkäyttöoikeus
Päätettiin, että tilinkäyttöoikeudet lisätään rahastonhoitaja Mila Uysalille ja pidetään edelleen hallituksen jäsen Vuokko Hirvikoskella. Sihteeri toimittaa pöytäkirjan otteen molemmille muutosta varten.

7. Aluefoorumi
Vuosaaren alueen seuraava tapaaminen on 5.2.2013 Kallahden koululla.

Satu Arokari kertoi syksyisen yhteisen vanhempainillan annista. Vanhempainliitosta oli lähetetty kooste illasta. Illassa puhuttiin mm. alkoholikokeilusta ja asennoitumisesta siihen, vanhempien välisestä vuorovaikutuksesta, vanhempain-iltojen sisältöön toivotaan muutosta (vapaampia ja keskustelullisempia). Tästä päätettiin tehdä kysely vanhemmille myöhemmin Wilman kautta.

8. Avustus
Päätettiin hyväksyä koulun hyvinvointitiimin anomus avustaa tarvikehankinnoissa (mm. Waboba-palloja, koripalloja, hyppynaruja) maksimissaan 550,- eurolla.

9. Seuraava kokous
Seuraava kokous pidetään 14.3.2013 klo 17.30 koulun opettajainhuoneessa. 17.00 alkaen voi tulla kahvittelemaan vapaan keskustelun merkeissä.

10. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen.

©2019 Vanhempainyhdistys Vakky - suntuubi.com